Microsoft lanseaza propria retea de socializare ‘so.cl’

Incepand cu acest weekend, Microsoft Research a început să permită publicului să se alăture reţelei sale sociale numite ”so.cl”, dupa o perioada de testare cu studenţi şi cercetători de la un număr mic de universităţi.

După cum descrie http://www.geekwire.com,  ideea din spateleso.cl este de a integra mai profund zona de căutare într-o experienţă de învăţare socială, permitand oamenilor partajarea rapida a rezultatele căutărilor lor cu alte persoane de pe reţeaua socială, făcând clic pe rezultate sau imagini pentru a le adăuga la un post So.cl. De asemenea, So.cl vine cu un ”video party”, caracteristică ce permite vizionarea video cu prietenii.
So.cl a fost dezvoltat de Microsoft Research Labs a FUSE - unul dintre proiectele grupului.
Lansarea publică a generat deja multa atenţie, în parte din cauza rolului Microsoft de investitor in Facebook. Momentul este cu siguranţă interesant, avand in vedere si listarea la bursa a Facebook.  Site-ul este deja comparat cu Pinterest, Twitter şi Facebook. Dar, având în vedere natura experimentală a proiectului, so.cl poate fi cu greu considerat un competitor real pentru oricare dintre aceste servicii.
Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

*

ITChannel © 2018 All Rights Reserved

Designed by Iustin Vadana