Moto E4 si Moto E4 Plus – Mai multe posibilitati cu acelasi smartphone de calitate

În prezent, oferta de dispozitive smartphone de buget este în continuă creștere, însă funcțiile oferite de acestea nu ies din tipar, iar calitatea este variabilă. Acest lucru înseamnă adesea că aveți la dispoziție puține variante care să vă satisfacă cu adevărat nevoile.

Vă prezentăm noile smartphone-uri Moto E4 și Moto E4 Plus. Cu un aspect elegant și numeroase actualizări importante, aceste dispozitive vă oferă lucrurile pe care le căutați – un acumulator care durează întreaga zi, un ecran extraordinar și capabilități avansate ale camerei – toate la prețul dorit. 

Moto E4: ecran clar, aspect elegant

Moto E4 integrează un ecran HD extraordinar de 5 inchi și un design metalic elegant. Vă puteți actualiza rapid statusul și viziona clipuri video datorită procesorului quad-core și vitezei de conectivitate 4G1 oferite de telefonul Moto E4.

Mai mult, Moto E4 include și o cameră de 8MP cu autofocus, pentru ca dumneavoastră să nu mai pierdeți nicio oportunitate de a face fotografii. În plus, veți putea face selfie-uri care merită partajate, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, cu camera frontală de 5MP.

Reîncărcarea telefonului nu va mai fi o problemă datorită acumulatorului* de 2800 mAh integrat în dispozitivul Moto E4, care oferă o autonomie importantă cu o singură încărcare.

Moto E4 Plus: autonomie impresionantă si caracteristici superioare

Alegeți dispozitivul Moto E4 Plus pentru a beneficia de și mai multe caracteristici de top, precum un display HD și o baterie cu autonomie impresionantă. Odată ce veți interacționa cu Moto E4 Plus, prevăzut cu display HD de 5.5 inchi care redă culori vibrante și cu o carcasă de metal fin, va fi greu să-l mai lăsați deoparte. Datorită acumulatorului de 5000 mAh, puteți realiza mai mult fără a vă face griji privind reîncărcarea**. Dacă veți avea nevoie de încărcare, nu e nevoie să vă încetiniți ritmul întrucât Moto E4 Plus funcționează cu un încărcător rapid de 10W, care oferă câteva ore de autonomie după doar câteva minute de încărcare.

Deblocați telefonul mult mai ușor cu ajutorul senzorului de amprente integrat. În plus, Moto E4 Plus integrează o cameră de 13MP cu autofocus și o cameră frontală de 5MP cu flash pentru fotografii precise și uimitoare – chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Echipat cu un procesor quad-core și viteză 4G1, dispozitivul Moto E4 Plus vă oferă puterea de care aveți nevoie pentru a naviga pe internet, a juca jocurile preferate și multe altele – toate fără întreruperi. Totodată, datorită Android™ 7.1, o versiune actualizată a celui mai popular sistem de operare de la nivel mondial, aveți parte de cele mai bune experiențe alături de Moto E4 Plus.

Prețuri și disponibilitate

Telefoanele Moto E4 și Moto E4 Plus sunt disponibile începând de astăzi în România. Smartphone-ul Moto E4 va fi disponibil în rețeaua Orange la 45 euro alături de abonamentul Orange Me 18, respectiv la prețul recomandat de 699 RON în magazinele eMAG și Flanco, iar Moto E4 Plus va fi disponibil la prețul recomandat de 999 RON în magazinele eMAG și Flanco.

Imagini pot fi accesate aici (trebuie să fiți de acord cu termenii de licență atunci când descărcați imagini sau videoclipuri).

Toate produsele Motorola sunt proiectate în Chicago.

Pentru mai multe informații, împrumuturi de produse, imagini sau interviuri, vă rugăm să ne contactați la adresa matei.popescu@graffitipr.ro.

1 Anumite funcții, funcționalități și specificații ale produselor pot depinde de rețea și pot face subiectul unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă.

*Toate afirmațiile privind durata bateriei sunt aproximative și se bazează pe un profil de utilizator normal care include atât utilizare cât și standby. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de puterea semnalului, configurarea rețelei, funcțiile selectate și modele de utilizare a aplicațiilor de voce, date, temperatura de operare și a altor aplicații.

**Bateria trebuie să fie epuizată substanțial; viteza de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea avansează. 5000 mAh este capacitatea tipică. Toate afirmațiile privind durata bateriei sunt aproximative și se bazează pe un profil de utilizare mixt (care include atât timpul de utilizare cât și de standby) în condiții optime în ceea ce privește rețeaua. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de o serie de factori precum puterea semnalului, configurarea rețelei, vârsta bateriei, temperatura de operare, funcțiile selectate, setările dispozitivului și modelele de utilizare a aplicațiilor de voce, date și a altor aplicații .

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

*

ITChannel © 2019 All Rights Reserved

Designed by Iustin Vadana