Synology® anunţă DiskStation DS216j

Synology® Inc. lansează modelul DS216j, un echipament  NAS perfect pentru streaming, file sharing şi backup.

Dotat cu două bay-uri HDD şi alimentat de un CPU dual-core, noul echipament este perfect pentru cei ce caută un home server fiabil, puternic şi eficient, atât din perspectiva performanţelor cît şi a consumului de energie.DS216j vine echipat cu un procesor dual-core şi un motor de criptare, oferind viteze excelente de transfer, back-up rapid precum şi o sincronizare cloud  uşoară.

“Folosind o interfaţă de utilizare intuitivă, multiple posibilităţi de upgrade şi caracteristici versatile, sperăm să facem din DS216j cel mai bun home server pentru utilizatorii ce doresc să redea conţinut multimedia, să partajeze fişiere sau să facă back-up de date,” a declarant Jason Fan, Product Manager Synology Inc.

Procesorul său dual-core este îmbunătăţit cu o unitate floating-point (FPU), capabilă să accelereze generarea de thumbnail-uri. Oferă viteze de transfer de până la 112.75 MB/s la citire şi peste 97.6 MB/s la scriere şi are un consum de energie de invidiat, de doar 14.85 W în timpul utilizării şi de 6.95 W în modul de hibernare.

DS216j este compatibil şi cu alte dispozitive(PC-uri, dispozitive mobile, televizoare şi dispozitive DLNA), oferindu-ţi libertatea de a te folosi de acestea pentru a reda reda conţinutul digital. Astfel, synology oferă cel mai nou suport pentru streaming TV, incluzând smart TV-uri Samsung, playere Roku, precum şi dispozitive Apple TV şi Google Chromecast.

Ca şi suport software, DS216j foloseşte DiskStation Manager (DSM), cel mai avansat şi mai intuitiv sistem de operare pentru dispozitive NAS. Datorită gamei sale extinse de aplicaţii, de la partajare de conţinut multimedia la backup, DSM reuşeşte să satisfacă toate cerinţele în materie de home entertainment, backup şi file sharing.

Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati: https://www.synology.com/products/DS216j

 

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

*

ITChannel © 2019 All Rights Reserved

Designed by Iustin Vadana